Sunday, February 15, 2009

I'm coming...

Hai...
The word that i likes to use as my started... hehehehe...

Baru ada kesempatan nak update blog ne... kekadang ada juga saya fikir nak cancel account blog saya nee, tapi entah masa ne (10.45pm, 15/02/09) tergerak plak hati saya nak lawat2 blog saya nee. lama juga nak cuba2 password tuk blog ne (5 kali percubaan lah), Alhamdulillah dapat juga akhirnya.... kalau sy tak dapat buka blog nee tadi, mean saya akan give up lah tuk berblog lagi...

Malam ne saya rasa boring dan sunyi plak, rasa sepi pun ada.... why???? saya pun tak tahu. em em em entahlah.
Thats why lah saya edit blog nee... nak hilangkan boring lah katakan....

I've no idea now, rasanya tuu je lah madah saya pada kali nee.. i'll update blog nee jika ada kekuatan yang diberi oleh yang kuasa.. apa2 pun i just wanna say tq 4 read this ....???....

1 comment:

jumardi_alkhawarizmi88 said...

achingmu sana.. hahah... hilangkan rasa boring atau sir ajimi dah tegur pasal blog ko ari tu?? hahahahha