Friday, November 6, 2009

Hari kepelbagaian

Hari nee banyak saya dan kawan buat.. Sebab tuu saya katakan hari nee adalah "Hari kepelbagaian"..

Hari nee saya bangkit awal sikit (dalam jam 3.45am), roomate saya yang kejutkan saya (TQ Jalie).. Syukurlah saya dikejutkan kalau tak, tak terbaca habis bab ETR pagi tadi, erm erm erm... Cakap pasal ETR, pagi tadi jam 8.30 til 11.30am adalah exam untuk paper ETR (Fundamental of Entrepreneurship subject). Malam semalam saya tido awal sikit coz nak rehat yang cukup sebelum exam, sebelum tido tuu saya dah set nak bangkit jam 4.00am nak baca habis bab yang belum cover lagi (sikit jer lagi, just bab akhir jer).

Jam 4.00am tuu saya terus bangkit dan capai buku nota saya, baca sambil-sambil mata nak tertutup (etu pun syukurlah nafsu tido tuu dapat dilawan). Jam 7.00am tuu saya g mandi selepas check makanan saya kat Cafe World of FB's Game, sempat lagi ya.. Sebelum gerak, saya sempat post doa untuk kesenangan menjawab paper ETR and kata2 tuk santapan rohani kat FB..

Syukurlah dalam lingkungan 3 jam tuu, doa saya dimakbulkan oleh ALLAH.. i'm so happy coz can answered all the questions, even though there is still 1 or 2 questions that i'm not 100% confident with... Lepas paper, kami rancang nak celebrate besday kawan kami namanya Ruzailah Binti Ali (panggil Jaey jak). Kebetulan hari nee 6/10/09 adalah hari lahir dia.. Then, kami pun beri dia surprise time2 dia and yang len makan kat 1Borneo. Kami buat kejutan tuu after saya and jumardi solat Jumaat.. Tersangatlah enjoy kami kat sana..

Nak tahu apa kami buat?? erm, pastinya makan + bergambar2 + video...

Nee dia sedikit pic yang diambil..

Happy besday jaey(baju kuning, baju biru tuu ayang namanya)..



Nee lah kwn2 yang celebrate jaey besday..


Ada juga vidoe d ambil.. nee dia..



video


Best oh.. Pas tuu kami p tengok wayang plak, cite yang kami tgk "PHOBIA 2".. Awal2 cite tuu, tak lah best sangat sampai lah part akhir baru cite tuu ada best ckit (etu pun coz ada unsur lawak, tuu yang pecah perut tuu ketawa). Tapi cite hantunya karut belaka lah.. erm, apa2 pun enjoy juga lah hati nee..

3 comments:

Anonymous said...

wow..interesting story..haha...ada jua nama aku termasuk dlm blog ko a..hoho-Jaey

Alia Mimie said...

nice.......

m@nn said...

hehehehe.. jaey, besa lah bah.. ko kan watak utama